Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nejžádanějším zaměstnavatelem v ČR je společnost Google

Nejžádanějším zaměstnavatelem letošního roku se v rámci České republiky stala společnost Google, druhou příčku obsadila skupina ČEZ a na třetím místě skončila ČSOB, vyplývá to z průzkumu provedeného mezi studenty vysokých škol. Ve středu o tom informoval organizátor soutěže Klub zaměstnavatelů.

Další kategorie, kterými jsou Osobnost HR, Cena personalistů, Zaměstnavatel bez bariér, Progresivní zaměstnavatel a Sodexo Zaměstnavatel desetiletí, budou vyhlášeny 17. října letošního roku. Sběr dat, podle kterých budou stanoveni vítězové, proběhne podle informací organizátorů v létě.Průzkum mezi studeny ekonomických a technických univerzit prováděného společností Ipsos Tambor se letos zúčastnilo 3 079 respondentů.

Klub zaměstnavatelů byl založen v listopadu 2011. Jeho členy jsou podniky s celostátní úrovní v jednotlivých regionech, z nichž je složena Rada týmu expertů Klubu. Ten v současné době pracuje na třech projektech, které jsou: zapojení lidí po padesátce do aktivní kariéry, podpora zájmu o technické školy od ZŠ a pomoc ženám po rodičovské dovolené vrátit se zpět do pracovního života.

Témata:  zaměstnanci Google

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy