Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sazka spouští novou číselnou loterii - Kasička

Sazka spouští novou číselnou loterii - Kasička

Foto: Jan Zýka / INCORP images

Od pondělí uvádí Sazka na trh novou číselnou loterii Kasička. Informoval o tom mluvčí společnosti Sazka sázková kancelář Václav Jalovecký.

Losování 6 čísel ze 49 bude probíhat dvakrát denně. Sázející mohou volit mezi čtyřmi druhy sázek nebo je uplatnit všechny najednou v jediné sázence. Tři druhy sázek mají pevně stanovenou cenu 20 Kč, kombinovanou sázku lze uplatnit od 10 Kč. Sázející budou znát předem možnou výši výher. Například, vsadí-li sázející 20 korun a uhodne 5 čísel ze 6, bude bohatší o rovný jeden milion korun.

"Na začátku letošního roku jsme slíbili, že v průběhu prvního pololetí uvedeme na trh novou číselnou loterii, která zatraktivní a rozšíří nabídku stávajících her. Držíme slovo a věříme, že nová hra Kasička, která nabízí výhry dvakrát denně, si brzy najde svůj okruh spokojených sázejících," uvedla Jana Studničková, obchodní a marketingová ředitelka Sazky.

Sázky bude možné uzavírat u terminálů Sazky buď osobně vyplněnou sázenkou s vlastními čísly, nebo náhodným tipem.

Sazka sázková kancelář převzala k 1. listopadu 2011 podnikatelskou činnost Sazka, která se na jaře 2011 dostala do insolvence a poté do konkurzu. Nyní tak provozuje největší loterijní společnost v České republice. Hlavními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry.

Druhým pilířem jsou neloterní produkty, kde stěžejní postavení zaujímá dobíjení mobilních telefonů, prodej vstupenek a zprostředkování plateb za služby a zboží. Své produkty Sazka sázková kancelář poskytuje prostřednictvím sítě 6300 prodejních míst umístěných po celé České republice. Vlastníky společnosti jsou skupiny KKCG a PPF.

Témata:  sazka

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 17:29

Bezpečnostní problémy společnosti Boeing přetrvávají. Akcie od začátku roku ztratily třetinu své hodnoty

Společnost Boeing (BA), největší světový výrobce letecké techniky, je opět pod drobnohledem veřejnosti kvůli nedávnému incidentu, kdy se za letu oddělil kryt motoru, což vedlo k nouzovému přistání. Tento incident se přidává k řadě bezpečnostních problémů, kterým společnost čelí, včetně lednového incidentu s oddělením dveří, k němuž došlo jen několik dní před vypršením dohody s ministerstvem spravedlnosti. Pokud úřady zjistí porušení dohody, může Boeing čelit znovuotevření smrtelných případů z let 2018 a 2019.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy

Ilustrační fotografie

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.