Skandální! Chcete slevy? Buďte ve ODS a mějte "Modrou slevu"

Stranická karta bude pro členy ODS do budoucna znamenat například levnější volání u T-mobilu, nebo pojištění od České pojišťovny. Opoziční ČSSD namítá, že do politiky by se mělo vstupovat hlavně kvůli myšlenkám, ne slevám, píše pondělní Mladá fronta Dnes.

reklama

"Do věrnostního programu politické strany jsme se rozhodli zapojit z obchodních důvodů. Přistupujeme k ODS jako k ostatním významným klientům, tedy firmám, sdružením a podobně," vysvětlil mluvčí České pojišťovny Tomáš Zavoral. T-mobile to zase ústy své mluvčí komentuje slovy: "Jde o standardní nabídku služeb za zvýhodněných podmínek, kterou poskytujeme všem velkým firemním zákazníkům, ať už jde o podniky, státní úřady, církve nebo politické strany". Nabídku pro ODS nekonkretizovala. Uvedla jen, že vždy vychází z představ zákazníka. Politická strana, jež se obecně snaží ve volbách získat moc a prosazovat své zájmy, se tak začne chovat jako firma. V souvislosti s programem připravuje ODS změnu grafického vzhledu členské karty a prodloužení její platnosti z jednoho na tři roky.
 
Lídr opoziční ČSSD Bohuslav Sobotka se nad strategií ODS pozastavuje: "My o ničem takovém neuvažujeme. V politické straně by mělo jít o program a sdílení společných hodnot, nikoliv o komerční slevy".

Témata: ods

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky