Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nestíháte? Pořiďte si osobního asistenta. Zvládne zařídit i nevšední požadavky

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Nadstandardní služba ČSOB Premium znovu potvrzuje komplexnost a flexibilitu v řešení finančních požadavků a potřeb svých klientů. Ti se totiž mohou v rámci služby kdykoliv zdarma obrátit na svého osobního asistenta, který za ně zvládne vyřešit jak všední, tak i nevšední záležitosti jako je například zajištění lístků do divadla či kompletně zařídit vysněnou dovolenou. Díky ČSOB Premium tak lze cestovat bez starostí, rizika a v maximálním pohodlí. Osobní asistent od ČSOB je dostupný 24 hodin denně po celý rok.

„Požadavky našich klientů bývají podobného charakteru, avšak některé jsou opravdu jedinečné – například sehnání fotografie s podpisem fotbalisty Cristiana Ronalda z Realu Madrid, kterou asistent úspěšně zařídil jako dárek klienta pro svého syna. Dalším netypickým příkladem pak byla prosba o nalezení biologické dcery, kterou klient sám nemohl roky vypátrat. O oblíbenosti osobního asistenta svědčí i to, že kdo jej jednou vyzkoušel, ten se k němu i nadále vrací a službu využívá ještě četněji k zařizování nejrůznějších povinností,“ řekl Miroslav Zetek, výkonný manažer útvaru Řízení segmentu Premium.

Možnost využití osobního asistenta dlouhodobě patří k velmi oblíbeným a často využívaným službám ČSOB Premium, které poskytuje svým afluentním klientům mimořádné benefity, mezi které patří například i prestižní bankovní účet s názvem Premium Konto, jehož součástí je platební karta VISA Infinite, nadstandardní investiční poradenství, bezplatné pojistky či slevy u vybraných partnerů. Osobní asistent, rovněž dostupný pro všechny klienty ČSOB Premium, je schopný zařídit téměř jakékoliv přání, mezi nejčastější požadavky se pak řadí rezervace a nákup vstupenek, itinerář na cesty či donáška květin a jiného zboží.

Témata:  banky lidé

Související

Aktuálně se děje

24. července 2024 10:16

21. července 2024 21:04

SLEDUJTE: Joe Biden se vzdal kandidatury. Trump zatím nemá soupeře

Americký prezident Joe Biden v neděli oznámil, že stáhne svou kandidaturu na post prezidenta USA a nebude se ucházet o znovuzvolení.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Ilustrační fotografie

Láká vás investování? Investiční desatero pomůže nenaletět podvodníkům

Je všeobecně známo, že pravidelné investování nejenže ochrání peníze před inflací, nabízí také zajímavou možnost, jak zhodnotit své peníze. Nedávný průzkum, který jsme realizovali ve spolupráci s výzkumnou agenturou Ipsos, ukázal, že investiční apetit Čechů stále roste. Zvýšilo se procento těch, kteří mají nějaký typ investice. V současnosti jde o 47 % populace, zatímco březnový průzkum, ukázal na 42 % populace. Začít investovat jde již s pár set korunami. Jak správně investovat a navíc předejít tomu, abychom nenaletěli podvodné nabídce? Pomůže vám k tomu investiční desatero.