Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Okamura už není mluvčí AČCKA! Bude moderovat v televizi

Okamura už není mluvčí AČCKA! Bude moderovat v televizi

Foto: Česká televize

Tomio Okamura se vzdal práce mluvčího Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (AČCKA), novou mluvčí je Kateřina Petříčková. Okamura o tom informoval v úterý.

"Rozhodl jsem se tak sám, o své vlastní vůli, jelikož bych se rád nyní ještě aktivněji koncentroval na řešení celospolečensky palčivých témat," vysvětlil Okamura. Jak doplnil, nadále však bude působit v asociaci v čestné funkci viceprezidenta, do které ho zvolila členská základna. Jméno viceprezidenta asociace je v posledních dnech zmiňováno především v souvislosti s jeho možnou kandidaturou do Senátu. TV Barrandov v úterý zase informovala, že Okamura bude jedním z moderátorů nového debatního pořadu ´Dobrý večer, Česko!´

Témata:  Tomio Okamura AČCKA

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy