Silvestr v Aqualandu Moravia přinese laserovou show i netradiční vystoupení Cirkusu trochu jinak

Největší akvapark v Česku Aqualand Moravia připravil pro návštěvníky velkolepou oslavu konce roku. Silvestr „na hlavu postavený“ propojí netradiční prostor na oslavu posledního prosincového dne, tedy akvapark s tobogány a wellness na jedné straně, s rozpustilými výstupy žonglérů, akrobatů a tanečnic hulahop z uskupení Cirkus trochu jinak na straně druhé. Silvestrovská noc vyvrcholí laserovou show, která už nadchla Mexičany, Japonce, Korejce i Číňany. V prodeji je pouze omezený počet vstupenek.

Aqualand Moravia
reklama

Oslavy Nového roku jsou v Aqualandu Moravia už tradičně spojené jak s bohatým programem, tak s gastronomickým zážitkem. Podávat se bude tříchodové menu s přípitkem a půlnoční polévkou. To vše je v ceně vstupného. Návštěvníci si mohou vybrat z několika variant nabídky. Kuchaři připraví například kuřecí paličky Tandoori s dušenou jasmínovou rýží či Penne Arrabiatta s parmazánem, v kategorii dezertů je v nabídce kupříkladu Panna cotta s ovocným coulis. Od půlnoci je pro všechny v ceně voucheru připravena půlnoční novoroční čočková polévka.

Silvestrovský program začne v 18:30 hodin a skončí ve dvě hodiny ráno následující den a rok. „K hvězdám večera patří umělci ze skupiny Cirkus trochu jinak, kteří vystupují na řadě akcí v České republice, Německu, Polsku, Slovensku nebo Řecku. Svými představeními bavili návštěvníky festivalu Colours of Ostrava i Pálavského vinobraní. V rámci silvestrovského programu předvedou vedle kabaretních výstupů i vizuální UV performanci Čarování v barvách safíru,“ popisuje ředitel Aqualandu Moravia Petr Pavlacký s tím, že akce je vhodná i pro rodiny s dětmi.

Očekávané vystoupení Cirkusu trochu jinak v  Aqualandu Moravia bude unikátní. „Pro silvestrovskou noc jsme si připravili i vystoupení pole dance a jedinečnou choreografii chair dance. Jde o taneční vystoupení na židli, které jinde neuvidíte,“ doplňuje principál Cirkusu trochu jinak Václav Pokorný.

Návštěvníci mohou i na Silvestra zajít do populární wellness zóny Forum Romanum, kde se chystá série saunových a peelingových ceremoniálů. Saunový svět s 24 saunami a procedurami bude pro osoby nad 15 let otevřen až do 22:00 hodin, stejně jako vnitřní tobogány. Součástí zóny je i venkovní bazén Pálava s kouzelným výhledem na Novomlýnské nádrže. Pro děti i dospělé organizátoři připravili řadu zábavných her a soutěží. Jednou z nich bude mistrovství v dojení krávy.

V prodeji je už pouze omezený počet vstupenek, které lze koupit jen na webu www.koupejse.cz, za zvýhodněnou cenu 1190 korun. Vstupenka opravňuje osobu starší 15 let ke vstupu na večerní show do zóny AQUA, tedy do části s atrakcemi a bazény. V ceně voucheru je i jednorázový vstup do saunového světa Forum Romanum Wellness, tříchodové menu, půlnoční polévka a přípitek. S dress codem si lidé hlavu lámat nemusejí. Smoking a večerní róbu mohou nechat doma, stačí si vzít plavky nebo bikiny.

Témata: Aqualand Moravia

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky