Získejte prestižní Evropskou společnost ještě dnes

Zatímco o ready-made společnostech už jsme možná slyšeli, málokdo ví, že v nabídce takových již založených společností se splaceným základním kapitálem, je i prestižní právní forma SE – Evropská společnost, offshore společnost nebo dluhopisová ready-made.

660
reklama

SE pro mezinárodně srozumitelnou právní formu

Při startu podnikání způsobem ready-made můžete většinou vybírat ze zavedených právních forem jako je s.r.o. nebo a.s., jejichž nevýhodou je ovšem známost pouze v českém obchodním prostředí. Pokud se svou firmou plánujete spíše mezinárodní aktivity, srozumitelnost pro zahraniční partnery bude zajištěna všeobecně uznávanou strukturou Evropské společnosti.

Mezi další nepochybné výhody podnikání formou Evropské společnosti patří možnost přemisťování sídla v rámci Evropské unie, což se vyplatí např. kvůli výhodnějšímu daňovému režimu. Anonymitu vlastnické struktury zajistí emise akcií na majitele.

Vnitřní organizační uspořádání se do jisté míry podobá české akciové společnosti a k personálnímu obsazení orgánů Evropské společnosti postačí dvě osoby bez ohledu na počet akcionářů - jeden člen představenstva a jeden člen dozorčí rady. To vše dělá z volby této obchodní formy velmi přátelské zázemí pro podnikatele.


Ready-made SE či zcela nová společnost?

Ready-made variantu Evropské společnosti pořídíte např. u SPOLEČNOSTI RAZ, DVA, TŘI (která má sama formu SE) od 79 500 Kč. V případě vašeho zájmu nabízí i založení společnosti zcela nové, která ovšem nedisponuje 100% splaceným základním kapitálem 120 000 eur, což je naopak u ready-made varianty samozřejmostí.

Pokud firmu nabízející ready-made Evropskou společnost kontaktujete ještě dnes, podnikat můžete už za týden. Vše potřebné vyřídíte na jedné schůzce nebo elektronicky z pohodlí domova. Rozjezd podnikání ještě nikdy nebyl tak jednoduchý, a to i s komplikovanějšími firmami na administraci založení jako je SE, offshore nebo nyní už pro nové založení nedostupná dluhopisová společnost. O těch se dozvíte zase příště.

Témata: firmy | pr článek

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky