Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Paroubek udeřil: Nečas s Kalouskem dělají z lidí žebráky a chudáky

Paroubek udeřil: Nečas s Kalouskem dělají z lidí žebráky a chudáky

Foto: Vlada.cz

Jiří Paroubek zase udeřil. Vláda a část opozice prý dělá z nezaměstnaných žebráky, ze zaměstnaných chudáky a z drobných živnostníků parazity. Proč si to myslí?

Paroubek tvrdí, že diskuze o možném zvýšení minimální mzdy, je o ničem. Vláda se prý měla již dávno zabývat politikou zaměstnanosti., což dosud neudělala.

Podle předsedy NS-LEV21 vůbec nebylo nutné, aby ČR mělo nejvyšší nezaměstnanost od krize v třicátých letech minulého století. "Pokud by v těžkých ekonomických časech vláda opustila svou dosud zcela neúčinnou neoliberální cestu, bylo možné kombinací nejprve rychle účinných a posléze dlouhodobě účinných receptů pozvednout ekonomiku státu a posléze ji stabilizovat," míní.

Vláda podle něj jde cestou eutanázie pro všechny nemocné resorty a léčí až ty, které přežijí.

Témata:  vláda

Aktuálně se děje

24. července 2024 10:16

21. července 2024 21:04

SLEDUJTE: Joe Biden se vzdal kandidatury. Trump zatím nemá soupeře

Americký prezident Joe Biden v neděli oznámil, že stáhne svou kandidaturu na post prezidenta USA a nebude se ucházet o znovuzvolení.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Jozef Síkela

Vláda navrhne eurokomisařem za Česko Jozefa Síkelu

Vláda Petra Fialy nabídne staronové předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové jako eurokomisaře za Českou republiku současného ministra průmyslu a obchodu Jozefa Síkelu. O jeho nominaci rozhodla na poslední schůzi před vládními prázdninami ve středu 24. července 2024. Začátku schůze byl přítomen i prezident republiky Petr Pavel.