ČSOB připravila pro klienty exkluzivní "Modrou Edici Ford"

Exkluzivní Modrou Edici Ford mohou klienti ČSOB získat za speciální zvýhodněnou cenu. Stačí auto financovat úvěrem nebo operativním leasingem od ČSOB Leasing. Nabídka je časově omezená do konce roku a platí pro spotřebitele i firmy.

Ilustrační fotografie
reklama

Klientům stačí pouze vyplnit žádost o financování auta u svého bankéře na kterékoliv pobočce ČSOB a nechat si od něj potvrdit akční leták, který zároveň slouží jako voucher k získání výhody u všech autorizovaných dealerů značky Ford.

Zákazníci navíc od ČSOB Leasingu dostanou ke každému financovanému vozu Ford Modrá Edice CCS kartu v hodnotě 3000 korun a dálniční známku na rok 2016 zdarma. Více informací získají na všech pobočkách ČSOB.

„Při této nabídce jsme mysleli na všechny zákazníky značky FORD, kterým chceme pořízení jejich nového vozu kromě výhodné ceny zpříjemnit i dodatečnými benefity zdarma. Takto ušetřenou částku mohou investovat například do lepšího vybavení vozu nebo si prostě jen vylepšit rodinný rozpočet,“ říká o nové akci Petr Šenkýř, ředitel týmu financování osobních a užitkových vozů z ČSOB Leasing.

Kampaňová nabídka Modrá Edice obsahuje průřezově modelovou nabídku značky a to jak osobní, tak i užitkové vozy. Nabídka platí od 1. října 2015 do konce roku.

Témata: čsob

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky