Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 25. dubna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Před studenou frontou, která začne odpoledne a večer postupovat od severozápadu do střední Evropy, bude na naše území proudit teplý vzduch od jihu, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Polojasno až skoro jasno. Nejnižší teploty 11 až 7 °C. Slabý jihozápadní vítr do 4 m/s bude k ránu zesilovat.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Počasí přes den (07-24):Polojasno až skoro jasno, během dne od severozápadu až oblačno, postupně na severozápadě místy, jinde ojediněle přeháňky. Nejvyšší teploty 20 až 24 °C, na jižní a východní Moravě až 27 °C, v 1000 m na horách kolem 16 °C, na severozápadě a severu kolem 13 °C. Mírný, během dne přechodně čerstvý jihozápadní až západní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles, večer mírný vzestup

Témata:  počasí jaro květiny

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy