Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 4. dubna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Před zvlněnou studenou frontou k nám bude proudit teplý vzduch od jihozápadu. Večer zvlněná studená fronta postoupí ze západní do střední Evropy, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Polojasno až skoro jasno, přechodně až oblačno. V Krušných horách ojediněle přeháňky. K ránu ojediněle mlhy. Nejnižší teploty 9 až 5 °C. Mírný jihovýchodní vítr 2 až 5 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):Skoro jasno až polojasno. Později odpoledne v Čechách od západu přibývání oblačnosti, večer místy přeháňky, na severozápadě místy, jinde jen ojediněle bouřky. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty 18 až 22 °C, v 1000 m na horách kolem 14 °C. Mírný jižní až jihovýchodní vítr 2 až 5 m/s, na východě 4 až 7 m/s, se bude večer v Čechách měnit na západní a v bouřkách přechodně zesílí.

Tlaková tendence: mírný až slabý pokles, večer od západu mírný vzestup

Témata:  počasí jaro

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy