Nový byznys Jany Nečasové, je z ní osobnostní koučka

Bývalá ředitelka Sekce kabinetu předsedy vlády Jana Nečasová má novou práci. Druhá manželka bývalého premiéra Petra Nečase se živí jako osobnostní kouč.

Jana Nečasová (dříve Nagyová)
reklama

Jana Nečasová, dříve Nagyová, získala certifikát Akreditovaný externí profesionální kouč. Na stránce své společnosti se chlubí, že studovala také u zakladatele koučinku Tima Gallweye. Svou novou práci prý vnímá jako poslání. 

Nečasová slibuje pomoc s celou řadou problémů – při hledání nového zaměstnání, řešení konfliktů na pracovišti, hledání partnera, když nefunguje komunikace v rodině. Nabízí osobní sezení s klienty. Při něm klientovi má pomoci uvědomit si zdroje problémů a najít jejich řešení. 

"V každém z nás je obrovský potenciál. Je i ve Vás. Jde o to ho nalézt a uvolnit. A potom využít. Každý z nás může růst i zdokonalovat se. Život však není jen cesta nahoru. Na cestě je mnoho překážek a čeká nás i mnoho pádů a zklamání. Dobře vím, jaké to je. Pracně stoupat nahoru a pak prudce padat. Zažila jsem to několikrát," svěřuje se Nečasová potencionálním klientům. 

"Nikdy jsem se však nevzdala a našla jsem v sobě sílu znovu vstát a opět jít. A stoupat. Vím, že ta síla a vůle je i ve Vás. Pomůžu Vám ji nalézt a uvolnit. S mojí pomocí dokážete využít vše, co ve Vás je. Umím dlouho a trpělivě naslouchat. Budu Vás citlivě posouvat ve Vaší cestě Sebepoznáním a sebezdokonalováním," říká žena, která proslula jako šedá eminence Nečasova kabinetu. 

Za jedno hodinové sezení si její společnost K2 Koučink účtuje 2 100 korun. Nabízí i možnost konzultovat přes Skype. Podpořila ji i herečka Hana Gregorová, vdova po Radoslavu Brzobohatém. 

Nečasová začala s budoucím premiérem pracovat v době, kdy byl prvním místopředsedou ODS a ona vedoucí provozního oddělení hlavní kanceláře ODS. Byla u jeho kariérního vzestupu i u následného tvrdého pádu. Útvar pro odhalování organizovaného zločinu ji zadržel 13. června 2013. 

ZDE JE CENÍK SLUŽEB 

Státní zástupce ji vinil ze zneužití Vojenského zpravodajství, politické korupce, předávání informací o veřejných zakázkách lobbistům a v dubnu se obvinění rozrostlo také o krácení daně za luxusní dary, které Nečasová jako pravá ruka premiéra dostávala.

Témata: Nagyová, Jana

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky