Langer žádá dotaci od ministryně Marksové

Exministr vnitra Ivan Langer /ODS/ žádá od ministryně práce Marksové /ČSSD/ účelovou dotaci na "prostřední pomoc pro frustrované, zamindrákované a jinými formami mentální ejakulace postižené spoluobčany".

Ivan Langer
reklama

Ivan Langer je vystudovaný lékař a právník. Proto lidem poskytuje první pomoc jako lékař i poslední jako advokát. Na Facebooku ale nyní tvrdí, že začal poskytovat i prostřední pomoc.

"Obracejí se na mě se svými vnitřními problémy, neúspěchy, frustracemi, a to v podobě různě (ne)uvěřitelných fám a pověstí o tom, čeho všeho jsem se měl dopustit a čeho všeho se dopouštím! Připouštím, že mezi nimi se nacházejí i ti, kteří zneužívají systému Prostřední pomocí a prachsprostě si vše vymýšlejí a sprostě lžou!" píše exministr vnitra. Neopomněl rýpnout do sociálního systému, ve kterém je podle něj zneužívání běžný jev.

Langer v ironicky laděném textu od ministryně Marksové žádá účelovou dotaci. Ta by měla jít na "Prostřední pomoc Ivanu Langerovi pro frustrované, zamindrákované a jinými formami mentální ejakulace postižené spoluobčany". Dokonce je prý ochotný poskytnout jména pacientů, kterým poskytl Prostřední pomoc.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky