Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zeman má dárek pro Schwarzenberga a Kalouska. To budou koukat

Zeman má dárek pro Schwarzenberga a Kalouska. To budou koukat

Foto: TOP 09

Předseda TOP09 Karel Schwarzenberg a jeho první místopředseda Miroslav Kalousek dostanou dárek k Vánocům od samotného prezidenta.

Prezident Miloš Zeman promluvil pro Blesk o Vánocích. Bulvár se ho zeptal, zda má nějaký dárek připravený i pro politické kolegy. A Zeman překvapil. Má dárek pro své soky Schwarzenberga a Kalouska.

"Dostal jsem dva obrazy sebe sama, a protože jsem dobrák a protože pan Kalousek a pan Schwarzenberg mají v prosinci narozeniny, tak jeden obraz věnuji panu Kalouskovi a jeden panu Schwarzenbergovi. Pevně doufám, že z těchto dárků budou mít opravdovou radost," řekl Zeman, podle všeho ironicky.

Kalousek a Schwarzenberg jsou totiž nejhlasitějšími kritiky prezidenta republiky. I kdyby jim tak obrazy opravdu daroval, není moc pravděpodobné, že si je pak pověsí ve svých pracovnách.

Témata:  Miroslav Kalousek Karel Schwarzenberg Miloš Zeman

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy