Partner exhejtmanky Vaňhové a vlivný člen ČSSD byl zavražděn

Severočeský kmotr Roman Houska je mrtvý. Muž, který stál v pozadí ústecké ČSSD, byl podle informací televize Nova zavražděn. Houska byl partnerem exhejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaňhové.

660
reklama

Jeden ze severočeských kmotrů Roman Houska byl zavražděn! Houska byl v Ústeckém kraji kontroverzní osobou. Mluvilo se o něm jako o muži v pozadí celé severočeské ČSSD a severočeském kmotrovi. Podnikatel byl také partnerem bývalé ústecké hejtmanky Jany Vaňhové.  

Policisté zatím o případu mlčí, pouze uvedli, že v Chomutově, kde Houska bydlí, došlo k vraždě. To, že se jedná skutečně o kontroverzního politika, však nechtěli potvrdit. Nicméně podle informací televize Nova by se skutečně mělo jednat o vraždu severočeského kmotra z ČSSD. Tělo jednapadesátiletého muže mělo být nalezeno poblíž vily, kde Houska s Vaňhovou žili. Informaci, že jde o Housku portálu Lidovky.cz prý potvrdil službu konající policejní důstojník.

Houska má za sebou několik afér. V minulosti byl nepravomocně odsouzen, když najel na policistu, který ho chtěl pokutovat. Kromě toho se na jednom ze sjezdů regionální ČSSD nepohodl se svým kolegům Jaroslavem Foldynou. Bývalý boxer Foldyna ho pak prý honil po sále, kde se schůze konala.

Témata: policie | čssd

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky