Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 29. října

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Výrazná tlaková níže spojená s frontálním rozhraním bude postupovat přes Německo k severu, kolem ní k nám začne proudit teplý vzduch od jihovýchodu, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Zataženo, zpočátku místy občasný déšť, postupně od jihozápadu ustávání srážek. Nejnižší teploty 5 až 1 °C, na Moravě 10 až 6 °C, na jihovýchodě kolem 12 °C. Mírný severovýchodní vítr 2 až 6 m/s, na Moravě postupně jihovýchodní, k ránu místy s nárazy kolem 15 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav, postupně mírný pokles Rozptylové podmínky: většinou dobré Počasí přes den (07-24): Zataženo, ojediněle, na Moravě a ve Slezsku zpočátku místy, občasný déšť. Během dne postupně částečné protrhávání oblačnosti. Nejvyšší teploty ve východní polovině území 16 až 20 °C, jinde 12 až 16 °C až ve večerních hodinách. Mírný severovýchodní vítr 2 až 6 m/s, na Moravě a postupně i na ostatním území čerstvý jihovýchodní 5 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s. Večer bude vítr zesilovat na silný s nárazy kolem 20 m/s, na horách kolem 30 m/s. Tlaková tendence: mírný, v Čechách až silný pokles Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy