Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 22. září

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Za studenou frontou, která přejde v noci na sobotu přes naše území dále k východu, k nám bude proudit chladný vzduch od západu, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, na většině území občasný déšť nebo přeháňky, zpočátku ojediněle i bouřky. Během noci od severozápadu ustávání srážek a v Čechách a na západě Moravy i částečné ubývání oblačnosti. Nejnižší teploty 12 až 8 °C. Mírný západní až severozápadní, na východě zpočátku jižní vítr 3 až 7 m/s, zpočátku místy s nárazy kolem 15 m/s, zejména na Moravě a ve Slezsku.

Tlaková tendence: silný, postupně slabý vzestup

Počasí přes den (07-24):Převážně oblačno, ojediněle přeháňky. Na východě a jihovýchodě zpočátku až zataženo a ráno místy déšť. Nejvyšší teploty 14 až 18 °C, v 1000 m na horách kolem 10 °C. Mírný západní vítr 3 až 7 m/s večer zeslábne.

Tlaková tendence: zpočátku slabý vzestup, postupně setrvalý stav

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

18. dubna 2024 12:55

Koupil jsem si prodlouženou záruku, nebo je to pojištění?

Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména na spotřební elektroniku, která bývá na poruchy náchylná. Někteří z nich však mohou být posléze nepříjemně překvapeni, když jim s reklamací nevyhoví, buď kvůli podmínkám smluvní záruky, nebo protože se vlastně vůbec nejedná o záruku, ale o pojištění. Na co by si měl spotřebitel pozor, než si za takovou nadstandardní službu připlatí?

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy