Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Přijde ochlazení? Předpověď počasí na noc a pátek 10. srpna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Přes naše území bude postupovat od západu studená fronta, která se nad Moravou začne vlnit, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Jasno až polojasno, v Čechách od západu až oblačno a místy přeháňky,zpočátku místy, postupně ojediněle bouřky. Na jihozápadě silné bouřky. Nejnižší teploty 22 až 18 °C, na západě Čech až 15 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 3 až 7 m/s se bude během noci vyjma východu měnit na západní. Vítr místy v nárazech kolem 15 m/s, zpočátku na jihozápadě na frontě a v bouřkách přechodně až 25 m/s.

Tlaková tendence: mírný vzestupPočasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, na východě zpočátku ještě polojasno. Místy déšť nebo přeháňky. Na Moravě a ve Slezsku postupně místy i bouřky, na východě ojediněle silné. Odpoledne a večer na západě Čech ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 21 až 26 °C, na Moravě a ve Slezsku 27 až 33 °C, v 1000 m na horách kolem 18 °C, Jeseníky a Beskydy kolem26 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s. Na východě území dopoledne vítr jižní. Vítr v bouřkách přechodně zesílí.

Tlaková tendence: mírný vzestup, postupně setrvalý stav

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy