Zruší se mateřská? Maminky na rodičovské zuří

Na Facebooku se objevila skupina, jejíž členové požadují zrušení výplaty mateřské. A na celou věc rozhodně nejdou v rukavičkách.

660
reklama

"Náš stát je na pokraji bankrotu. Proč? Protože liné matky s dětma nás ochuzujou o daně a peníze ze statní kasy. Jen kvuli matkam náš stát bankrotuje," píše se v záhlaví stránky, která už má skoro 500 členů.

Autor stránky například píše, jak za ním přišel kamarád, že potřebuje půjčit peníze. Prý proto, že většinu výplaty odvádí ženám na mateřské dovolené a sám nemá za co ani koupit jídlo.

I když facebooková skupina nese všechny znaky úmyslné provokace a nepodařeného vtipu, řada uživatelů  nemá pro takovýhle druh recese pochopení. A pořádně původce stránky a její fanoušky natírají.

Už to nehul trapáku! Ty si ale vymýšlíš s*ačky Si měl asi hodně blbé dětství, že tady vymýšlíš takové bláboly! Tak to mě dostalo, na většího ubožáka jsem ještě nenarazila. To jsou jen některé z reakcí žen a matek, které se objevují pod příspěvky o "líných" matkách, které berou peníze za nic.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky