Kalouskovo video válcuje internet. Šklebí se nad párky od Babiše

Sociálními sítěmi na internetu se bleskovou rychlostí šíří videoklip "na podporu živnostníků", který natočil a zveřejnil Miroslav Kalousek. Nepokrytě v něm útočí na svého politického rivala, ministra financí Andreje Babiše. Skrze jeho párky...

Miroslav Kalousek
reklama

Miroslav Kalousek, místopředseda TOP 09, zveřejnění klipu avizoval už včera, když si na svůj profil na Facebooku zavěsil fotku českého řezníka a dodatkem "Hnutí za poctivé párky uvádí Poctivé uzenáře". O žádný velkofilm ale nejde. Klip trvá zhruba minutu a vystupuje v něm kromě řezníka/uzenáře jen Miroslav Kalousek. 

Ten je v roli hosta, sedí před krbem a hledí do plamenů, když mu uzenář nejprve donese pivo. Kalousek se optá, zda je ze sedmého schodu a když se mu dostane kladné odpovědi, labužnicky se napije. To už mu ale uzenář nese také párky s rohlíkem. Kalousek je už málem ochutná, když mu však řezník řekne, že jsou Kostelecké (tedy Babišovy), poslanec je s odporem vrátí na talíř a odsune.

Na to uzenář vytáhne z udírny jiné párky a podává je Kalouskovi se slovy: "Mirku, vem si od Lojzy. Ten nekrade." Sklidí za to pobavený smích místopředsedy TOP 09. Klip končí slovy "Hnutí za poctivé párky vám přeje poctivé uzenáře".


Zdroj: YouTube

Videoklip už komentují první politici. Rovněž na Facebooku ho ohodnotil europoslanec Tomáš Zdechovský těmito slovy: "Miroslav Kalousek je trapný a ubohý. V té trapnosti dotahuje jednu z nejpitomnějších kampaní Stanislava Grosse Myslím to upřímně. Jinak skvělý způsob, jak naštvat lidi z Vysočiny, kteří pracují v kosteleckých uzeninách."

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky