Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Exekutoři draží zabavený majetek: Fabie za 20 tisíc, počítače a nářadí za pár korun

Exekutoři draží zabavený majetek: Fabie za 20 tisíc, počítače a nářadí za pár korun

Foto: Pixmac

Pátek třináctého je sice obecně považovaný za nešťastný den, příští týden to ale nemusí platit.

Exekutoři totiž draží stovky zabavených věcí a každý si tak může dovybavit domácnost a levně obstarat vánoční dárky.Draží se v areálu skladů v Čekyni u Přerova od dopoledne i přes oběd. Platí se pouze v hotovosti, vstupné na "bleší trh" je třicet korun. A že bude z čeho vybírat! Seznam dražených položek má 950 řádků.

Jsou v něm počítače, domácí spotřebiče, zahradní nábytek a technika. Najít se ovšem dají i zajímavější věci - třeba stroj na výrobu cukrové vaty, dalekohled nebo harmonika.

V seznamu nabízených věcí je i třináct aut a jedna motorka. A kde jinde seženete oktávii nebo fabii za 20 tisíc a skútr za dva a půl tisíce? Kompletní seznam dražených věcí a všechny potřebné detaily najdete na webu exekuce.cz.

Témata:  exekuce

Související

Aktuálně se děje

24. července 2024 10:16

21. července 2024 21:04

SLEDUJTE: Joe Biden se vzdal kandidatury. Trump zatím nemá soupeře

Americký prezident Joe Biden v neděli oznámil, že stáhne svou kandidaturu na post prezidenta USA a nebude se ucházet o znovuzvolení.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Jozef Síkela

Vláda navrhne eurokomisařem za Česko Jozefa Síkelu

Vláda Petra Fialy nabídne staronové předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové jako eurokomisaře za Českou republiku současného ministra průmyslu a obchodu Jozefa Síkelu. O jeho nominaci rozhodla na poslední schůzi před vládními prázdninami ve středu 24. července 2024. Začátku schůze byl přítomen i prezident republiky Petr Pavel.