Škoda Rapid Spaceback už v nabídce od 269.900 Kč

Nový vůz Škoda Rapid Spaceback je možné od dnešního dne objednávat u obchodníků značky Škoda v České republice. U příležitosti zahájení prodeje bude k dispozici bohatě vybavená edice ‚Fresh’ za atraktivní zaváděcí cenu 269.900 Kč, včetně čtyřleté záruky výrobce. Ceny modelu Rapid Spaceback ‚Active‘ začínají na 292.900 Kč. Od dnešního dne lze objednat také nový kompaktní vůz značky Škoda s výbavou ‚StylePLUS’, včetně panoramatické prosklené střechy a prodlouženého skla v pátých dveřích. Cena modelu Rapid Spaceback ‚StylePLUS’ začíná na 329.900 Kč, i v tomto případě s prodlouženou čtyřletou zárukou výrobce. Nabídka modelů ‚Fresh’ a paket ‚StylePLUS’ platí ve spojení s financováním prostřednictvím finanční společnosti ŠkoFIN.

660
reklama

Nová Škoda Rapid Spaceback je první kompaktní hatchback české značky. Mladistvá novinka obohacuje silně zastoupený segment kompaktních hatchbacků v každém směru a přesvědčí svěžím designem a všemi charakteristickými přednostmi vozu značky Škoda. Rapid Spaceback má dále posílit pozici značky Škoda jakožto lídra českého trhu.

Při uvedení nového modelu na domácím trhu přichází atraktivní zaváděcí nabídka v podobě edice

Škoda Rapid Spaceback ‚Fresh'. Předpokladem pro tuto nabídku je financování vozu prostřednictvím finanční společnosti ŠkoFIN. Základní model ‚Fresh Active' za 269.900 Kč nabídne sériově klimatizaci, rádio s přehrávačem CD a MP3, mlhové světlomety, centrální zamykání, tónovaná skla, elektricky ovládaná okna vpředu, elektricky seřiditelná vnější zpětná zrcátka a zadní stěrač. V ceně je zahnuta prodloužená čtyřletá záruka výrobce a sada čtyř kompletních zimních kol. Příplatek za provedení ŠKODA Rapid Spaceback ‚Fresh Active' s čtyřválcovým benzinovým turbomotorem 1,2 TSI o výkonu 63 kW/86 k činí 15.000 Kč.

Ve výbavě ‚Fresh Ambition' disponuje Škoda Rapid Spaceback klimatizací, rádiem s přehrávačem CD a MP3, koženým volantem s tlačítky pro ovládání rádia, dekoračními lištami palubní desky, centrálním zamykání s dálkovým ovládáním, palubním počítačem, mlhovými světlomety, tónovanými skly a patnáctipalcovými hliníkovými koly. S motorem 1,2 TSI/63 kW přijde Rapid Spaceback ‚Fresh Ambition' na 299.900 Kč. Na výběr jsou kromě toho agregáty 1,2 TSI o výkonu 77 kW/105 k, 1,6 TDI o výkonu 66 kW/90 k a 1,6 TDI o výkonu 77 kW/105 k.

Špičkovou verzí edice ‚Fresh' je Škoda Rapid Spaceback ‚Fresh Elegance'. Pohonnou jednotkou je v tomto případě motor 1,6 TDI/66 kW. Za 408.900 Kč získá zákazník navíc vyhřívaná přední sedadla, tempomat, parkovací čidla vzadu, kožený multifunkční volant, handsfree sadu na bázi Bluetooth, skla SunSet se zvýšeným stupněm tónování, šestnáctipalcová hliníková kola, dekorační lišty palubní desky, mlhové světlomety s corner funkcí (odbočovací světlo) a vyhřívané ostřikovače.

Atraktivní individualizace pomocí paketu ‚StylePLUS'

S novým modelem Rapid Spaceback nabízí Škoda pestrou paletu možností individualizace. Vrcholným prvkem je obrovská panoramatická prosklená střecha a prodloužené sklo v pátých dveřích. Ve spojení s panoramatickou prosklenou střechou sahá tónovaná prosklená plocha od předního skla přes střechu až k pátým dveřím.

Prodloužené sklo v pátých dveřích v porovnání s obyčejným sklem zasahuje zhruba o deset centimetrů níže.

Oba designové prvky jsou součástí výbavy verze

Rapid Spaceback ‚StylePLUS', kterou lze taktéž objednat již nyní. Vedle panoramatické prosklené střechy a prodlouženého skla pátých dveří přichází Rapid Spaceback ‚StylePLUS' se zatmavenými mlhovkami, zatmavenými zadními skupinovými světly, dvoubarevnými sedmnáctipalcovými hliníkovými koly, černými kryty vnějších zpětných zrcátek a černým spojlerem na pátých dveřích. Kromě toho jsou k dispozici také xenonové světlomety, které se v modelové řadě Rapid nabízí poprvé. Interiér modelu Rapid Spaceback ‚StylePLUS' vychází z výbavové verze ‚Fresh Ambition'. Na palubě jsou navíc sportovní sedačky, kryty pedálů z ušlechtilé oceli a dekorační lišty v bílém, nebo černém klavírním laku.

Cena modelu Rapid Spaceback ‚StylePLUS' s motorizací 1,2 TSI/63 kW začíná na částce 329.900 Kč, včetně prodloužené čtyřleté záruky výrobce a sada čtyř kompletních zimních kol. Nabídka rovněž platí za předpokladu financování vozu prostřednictvím společnosti ŠkoFIN. Alternativně se nabízí motory 1,2 TSI/77 kW, 1,4 TSI/90 kW s převodovkou DSG a obě vznětové motorizace 1,6 TDI/66 kW a 1,6 TDI/77 kW.

Modelem Rapid Spaceback doplňuje Škoda nabídku svých produktů mezi modely Fabia a Octavia. Poprvé nabízí automobilka kompaktní vůz v segmentu nižší střední třídy, spojující praktické přednosti vozů značky ŠKODA s karoserií hatchback. Jak je pro značku Škoda typické, disponuje Rapid Spaceback dostatkem místa, řadou ‚Simply Clever'-nápadů a špičkovou bezpečností při nízké spotřebě a vynikajícím poměru ceny a užitné hodnoty. Se svým dynamickým a svěžím designem osloví Rapid Spaceback zejména mladé lidi a rodiny.

Témata: škoda auto

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky