Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Anthony Denny se vzdal funkce ve vedení sítě autobazarů

Anthony Denny se vzdal funkce ve vedení sítě autobazarů

Foto: Jan Zýka / INCORP images

Anthony James Denny odstoupil ze svých funkcí v rámci společností skupiny AAA Auto. Tento krok následuje po jeho loňské rezignaci na pozici generálního ředitele společnosti AAA Auto Group N.V., na které ho nahradila Karolína Topolová.

"Top management společnosti se za posledních 15 let naprosto stabilizoval a je nyní schopen samostatně vést společnost velmi dobře i bez mé přímé účasti na operativní či rozhodovací úrovni. To mi poskytuje prostor zaměřit se na diverzifikaci mých aktivit. Právě zahajuji nové podnikatelské aktivity v oblasti automobilového sektoru se zaměřením na přeshraniční obchod, softwarové systémy a média,“ uvedl Denny, který společnost AAA AUTO založil před více než dvaceti lety.

Anthony Denny rezignoval mimo jiné na funkci neexekutivního člena a předsedy představenstva nizozemské AAA Auto Group N.V. a předsedy představenstva AAA AUTO a.s. sídlící v České republice.

Rezignace přichází krátce poté, kdy byly letos v červenci akcie společnosti staženy z obchodování na burzách v Praze a v Budapešti.

Témata:  AAA auto

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Minimální mzda dál poroste. Ministerstvo řeklo, jaký má cíl

Minimální mzda má od začátku letošního roku novou výši, od ledna se zvýšila o více než tisíc korun. Ministerstvo práce a sociálních věcí má navíc stanovený jasný cíl ohledně dalšího navyšování nejnižšího výdělku v nadcházejících letech. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy