Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Auto ESA přichází s unikátní službou, rok se bude starat o zakoupený vůz

Auto ESA přichází s unikátní službou, rok se bude starat o zakoupený vůz

Foto: Auto ESA

Společnost Auto ESA, která patří mezi největší prodejce ojetých vozů v ČR, nabízí nově svým zákazníkům službu Defend Car Protect, díky které mají zákazníci nárok roční na bezplatný servis pro případ neočekávaných poruch, a to i vozů až 15 let starých, jež mají najeto do 250 tisíc kilometrů.

"Rozšíření naší nabídky o záruky Defend Car Protect je plně v souladu s naší strategií zkvalitňování služeb zákazníkům. Díky nedávné rekonstrukci a rozšíření našeho autoservisu jsme schopni pojištěným vozům nabídnout nejen kvalitní a rychlý servis, ale i garanční prohlídky zdarma," říká Tomáš Svoboda z Auto ESA s tím, že zákazníkům to ušetří starosti a zbaví je obav z toho, že se v prvních měsících po koupi ojetého vozu něco zásadního a drahého pokazí.

Pojistné události hlásí klienti přímo u Auto ESA, kde mohou být záruční poruchy také bezplatně odstraněny. Službu Defend Car Protect poskytuje prodejce ojetých vozů ve spolupráci se společností Defend Finance. "Spolupráce s Auto ESA si nesmírně ceníme, neboť nám dává možnost ve větším měřítku prokázat, že značka Defend je známkou kvality i v oblasti pojištění. Věříme, že naše záruky jsou základním kamenem kvalitní poprodejní péče o zákazníky," prohlásil Pavel Vojtek, generální ředitel Defend Finance.

Auto ESA poskytuje služby v oblasti nákupu a prodeje ojetých vozů již od roku 1993. Za 19 let prodalo či koupilo ojetý vůz v Auto ESA přes 100 000 zákazníků. Všechny vykoupené vozy jsou důkladně prověřené při technické kontrole, jsou zkontrolována a garantována případná finanční břemena jako zástavní právo, leasing nebo půjčka či blokace dopravním inspektorátem. Auto ESA navíc garantuje výměnu zakoupeného vozu do sedmi dnů bez udání důvodu.

Témata:  autobazar

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 17:29

Bezpečnostní problémy společnosti Boeing přetrvávají. Akcie od začátku roku ztratily třetinu své hodnoty

Společnost Boeing (BA), největší světový výrobce letecké techniky, je opět pod drobnohledem veřejnosti kvůli nedávnému incidentu, kdy se za letu oddělil kryt motoru, což vedlo k nouzovému přistání. Tento incident se přidává k řadě bezpečnostních problémů, kterým společnost čelí, včetně lednového incidentu s oddělením dveří, k němuž došlo jen několik dní před vypršením dohody s ministerstvem spravedlnosti. Pokud úřady zjistí porušení dohody, může Boeing čelit znovuotevření smrtelných případů z let 2018 a 2019.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy

Ilustrační fotografie

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.