Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nová octavia bude stát od 334 900 korun

Nová octavia bude stát od 334 900 korun

Foto: Škoda Auto

Na internet unikla cena nového modelu Škoda Octavia. Podle všeho bude cena nového modelu z mladoboleslavské automobilky začínat na částce 335 tisíc korun.

Na novou Škodu Octavii jsou všichni pořádně zvědaví. Před pár týdny ji automobilka oficiálně představila, ale nikdo ještě nemluvil o tom, kolik bude nový vůz stát. Dnes na internet unikla informace, že cena Octavie třetí generace bude v základní výbavě začínat na 335 tisících. Cena se samozřejmě může ještě lehce měnit. Automobilka podle všeho ovšem počítá právě s cenou 335 tisíc pro verzi se základní výbavou. Auto za tuto cenu by mělo být vybavené základním nejslabším motorem 1,2 TSi o výkonu 66 kilowatt.

Zajímavé je, že cena nové Octavie v základní výbavě je nižší než cena u aktuálního modelu, který se ještě doprodává. V historii automobilky je to dokonce nejlevnější model, který byl uveden na trh.

Témata:  Škoda auto

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy