Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Chtěl nás Kalousek oklamat?

Chtěl nás Kalousek oklamat?

Foto: Vlada.cz

Poslanec ČSSD Stanislav Křeček dnes upozornil na zajímavou věc. Dopis Bohuslava Sobotky, který Miroslav Kalousek zveřejnil na obhajobu Vlasty Parkanové, ani zdaleka nepotvrzuje její nevinu. Pouze konstatuje, že Ministerstvo financí nemůže vypracovat posudek o ceně obvyklé.

To pouze znamená, že posudek musí vypracovat někdo jiný. Nejspíše Ministerstvo obrany. Hájit se, že posudek u speciální techniky jako jsou zbraně a vojenská technika nelze zpracovat, je podle Křečka také scestný.Letouny CASA zaprvé nejsou žádnou bojovou a speciální technikou, avšak běžným transportním letounem a před Českou republikou si ho zakoupili i jiné státy. Podle Křečka dokonce za poloviční cenu.Tento názor, který poslanec sociální demokracie zveřejnil, tak vrhá úplně nové světlo na prohlášení Kalouska, které média ihned rozšířila. Pokud je Křečkův názor správný, tak obhajoba Vlasty Parkanové dostává vážné trhliny.

Témata:  Miroslav Kalousek letouny CASA

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy