Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Čtvrtý titul pro Fio podnikatelský účet v Ceně podnikatelů

logo Fio banka
logo Fio banka
Foto: INT

Nejlepším podnikatelským účtem v Ceně podnikatelů soutěže Zlatá koruna 2015 se stal Fio podnikatelský účet bez poplatků. Obhájil loňský titul a již počtvrté v řadě získal největší počet hlasů.

Fio podnikatelský účet zvítězil v soutěži Zlatá koruna 2015 v kategorii Cena podnikatelů, prvenství tak drží souvisle od roku 2012. Cena podnikatelů patří mezi významná ocenění, v němž hlasuje veřejnost na webu soutěže. Sami klienti tak mohou vyjádřit svou spokojenost s produkty, které využívají. Fio podnikatelský účet bez poplatků se prosadil v konkurenci 550 nominovaných produktů, které byly do hlasování veřejnosti zařazeny. Fio banka si tak po vítězství v anketě Nejvstřícnější banka 2014, která byla vyhlášena minulý týden, připisuje další ocenění.

„V roce 2014 jsme podnikatelům nabídli levné europlatby, možnost zakládat účty v 15 měnách nebo kontokorent bez poplatků. Je to však jen zlomek výhod, které Fio podnikatelský účet nabízí. Naši klienti oceňují především to, že je bez poplatků a bez podmínek, a velice nás těší, že tyto jedinečné parametry ocenila i široká veřejnost v Ceně podnikatelů. I letos podnikatele potěšíme, plánujeme pro ně POS terminály a platební brány pro e-shopy. Věříme, že jim uděláme stejnou radost, jakou máme my z tohoto ocenění. Děkujeme všem za zaslané hlasy,“ komentuje vítězství v soutěži Zlatá koruna 2015 Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Témata:  Fio Banka

Aktuálně se děje

30. dubna 2024 10:43

MMF aktualizoval výhled. Německo bude těsně nad nulou. Rusko naopak poroste. Sankce evidentně selhaly

KOMENTÁŘ Vladimíra Pikory: Mezinárodní měnový fond (MMF) v dubnu aktualizoval svoji prognózu a řekl nám, jaký očekává vývoj hlavních ekonomik světa. Nabídl obrázek, který ovšem není pěkný. Data ukazují, že Evropa se stává skanzenem. Budeme mít další slabý rok, kdy se budeme pohybovat těsně nad nulou, zatímco jiným se bude dařit lépe. Nůžky mezi námi a Ruskem se podle dat přivřou. Tak to ale přece být nemělo.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy