Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 29. prosince

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Počasí ovlivní výběžek vyššího tlaku vzduchu postupující přes Alpy k východu. Východ našeho území bude ještě zpočátku ovlivňovat zvlněná studená fronta nad Slovenskem, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):V Čechách většinou oblačno, ojediněle sněhové přeháňky. Zpočátku na Moravě a ve Slezsku, postupně už jen na východě zataženo se sněžením. Zpočátku na východě a severovýchodě pod 300 m déšť se sněhem nebo déšť. Nejnižší teploty 0 až -4 °C. Mírný severozápadní až západní vítr 3 až 7 m/s, na Českomoravské vrchovině místy přechodně s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno, ojediněle sněhové přeháňky, postupně polojasno. Zpočátku na severovýchodě ještě zataženo a sněžení. Nejvyšší teploty -1 až +3 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 3 až 7 m/s se bude k večeru měnit na jihozápadní až jižní a zeslábne.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí sníh

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy