Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

O víkendu přijdou tropy, ve středu se prudce ochladí

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: MiZ, MoneyMAG.cz

Až do soboty nebude rtuť teploměru příliš kolísat, a my se tak v následujících dnech můžeme těšit na stále příjemných 24 až 27 °C. Už v neděli se ale dočkáme tropických třicítek, které se udrží do úterý. Pak přijde prudké ochlazení.

Příjemné počasí z posledních několika dní se udrží až do konce týdne. Teploty se budou stále pohybovat mezi příjemnými 24 až 27 °C, od západu začnou ale přibývat přeháňky.

Někde - zejména na severu a severovýchodě - pak ale můžete očekávat ojediněle i bouřky, varuje Český hydrometeorologický ústav.

Už v neděli se ale začne zase výrazně oteplovat. Meteorologové slibují i 31 °C. Největší vedra pak přijdou začátkem nového týdne. V pondělí se má rtuť teploměru vyšplhat až na 33 °C. Vyhřívání se na sluníčku však opět místy mohou překazit přeháňky.

Od úterý do čtvrtka se pak začne rapidně ochlazovat. Bude pršet a teploty postupně klesnou i o deset stupňů Celsia. Přesto není důvod zoufat. I s 23 °C bude příjemně teplo.

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy