Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Paroubek si vydělal milion korun. Jak?

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek
Foto: Lukáš Henzl, MoneyMAG.cz

Bývalý premiér a předseda ČSSD Jiří Paroubek umí vydělat peníze. Na akciích si totiž přišel už na více než jeden milion korun.

"Tento měsíc jsem vydělal 200 tisíc a jsem zhruba na milionu korun. Teď nakupuju zlato a stříbro. Chtěl jsem vzít i pšenici, ale bohužel ve čtvrtek jsem ji prodal a ona šla s cenou nahoru," vysvětlil magazínu Reflex s tím, že vydělává na akciích.

Přivydělává si také jako ekonomický poradce, rovněž si ale užívá zaslouženého volna.  "Ve Velké Chuchli u Prahy mám dům a zahradu, kde pěstuju květiny a tak. Navíc ve skleníku mám saláty a okurky, ale je to okrajový zájem," dodal expremiér.

Do politiky se ale znovu nehrne. "Politika je prima, ale když veřejnost nemá zájem, proč v tom pokračovat? Míra mého idealismu je pro tuto chvíli vyčerpána," řekl.

Témata:  Jiří Paroubek

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy