Senioři pozor. Podomní prodejci mají další trik

Podomní prodejci, kteří se prohlašují za zástupce sítě lékáren Dr. Max, začali seniorům ve středočeských městech nabízet za vysoké ceny nádobí. Jako kompenzaci za cenu zboží nabízejí výhody v rámci klientského programu této společnosti, se kterou ale nemají nic společného.

Ilustrační fotografie
reklama

Mediální zástupce Michal Petrov však jakoukoli spojitost s prodejci odmítl a České televizi zdůraznil, že slíbené bonusy podvedení lidé nedostanou. Dodal, že falešní zástupci lékárenské sítě se prokazují formuláři, které Dr. Max rozdává při výdeji klientských karet.

Seniorům prodejci nabídli multifunkční hrnce za 20 tisíc korun a slíbili návrat bonusové částky 37 tisíc korun v lékárně. "Multifunkční hrnec uvedené značky (Paul Foster) je často nabízen i během podvodných prezentačních akcí tzv. šmejdů," upozornil Českou televizi Michal Petrov.

Senioři následně zjistili, že na žádnou bonusovou částku nárok nemají. "Ve spolupráci s podvedenými připravuje společnost Česká lékárna holding, provozující lékárny Dr. Max, společné trestní oznámení a chystá další právní kroky k ochraně svého dobrého jména," dodal Petrov.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky