Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pospíšil se děsí: Lidé zapomněli, co se tu dělo za komunismu?

Pospíšil se děsí: Lidé zapomněli, co se tu dělo za komunismu?

Foto: Pixmac

ODS podle průzkumu STEM opět vyšplhala na stupeň vítězů. Tedy alespoň v souboji s ostatními pravicovými stranami. Místopředseda ODS Jiří Pospíšil slaví. Jenže je vůbec co?

"Podle včerejšího volebního modelu od agentury STEM je ODS opět nejsilnější pravicovou stranou v ČR! Sám z toho mám velikou radost," komentoval Pospíšil. ODS v tomto průzkumu získala 12,5 procenta. To ale není žádný velký úspěch.

Pravicoví konkurenti jsou hned v závěsu. TOP09 má 11 procent a ANO 10 procent. Podle průzkumů jiných společností je pak pořadí pravicových stran různé a z toho plyne, že radost Jiřího Pospíšila není úplně na místě.

V čem se pak většina průzkumů shoduje je to, že volby vyhraje ČSSD s výrazným náskokem a za ní bude KSČM. Toho si všiml i exministr spravedlnosti. "Co mne však nenechává klidným, jsou rostoucí procenta KSČM. Připadá mi, jakoby spousta lidí pozapomněla, co se u nás dělo před rokem 89," poznamenal.

Témata:  KSČM Jiří Pospíšil (ODS)

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy