Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tropy doprovodí bouřky. Předpověď počasí na noc a pondělí 29. července

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Oblast nižšího tlaku vzduchu bude postupovat ze střední Evropy zvolna k východu a s ní spojená zvlněná studená fronta bude ovlivňovat počasí u nás, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky, zpočátku i bouřky, ojediněle silné. Přechodně místy polojasno. Během noci od východu ubývání srážek. Nejnižší teploty 18 až 14 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s, v bouřkách přechodně zesílí. Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup Počasí přes den (07-24): Polojasno až oblačno, na západě až zataženo a ojediněle přeháňky. Během dne přibývání oblačnosti, místy přeháňky nebo bouřky, ojediněle i silné, zejména s přívalovými srážkami s úhrny kolem 45 mm. Nejvyšší teploty 27 až 31 °C, v jihozápadní polovině území místy kolem 25 °C, v 1000 m na horách kolem 22 °C, na Šumavě kolem 18 °C. Slabý proměnlivý, během dne postupně mírný západní vítr 2 až 5 m/s, v bouřkách přechodně zesílí. Tlaková tendence: setrvalý stav, večer slabý až mírný vzestup

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy