Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tropické teploty přinesou bouřky. Předpověď počasí na noc a sobotu 20. července

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Po přední straně brázdy nižšího tlaku vzduchu nad západní Evropou k nám bude od jihozápadu proudit teplý vzduch. Večer postoupí z Německa nad Čechy studená fronta, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Většinou polojasno, na východě zpočátku až zataženo. Nejnižší teploty 16 až 12 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav Počasí přes den (07-24): Většinou polojasno, na severovýchodě při přechodně zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky. Večer v západní polovině Čech přibývání oblačnosti a později ojediněle bouřky. Nejvyšší teploty 28 až 32 °C. Slabý, postupně mírný jižní vítr 2 až 5 m/s se bude měnit na jihozápadní. Tlaková tendence: slabý až mírný pokles, později večer v Čechách mírný vzestup

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 12:03

16. dubna 2024 10:45

Jak na mimosoudní řešení sporů

K obchodnímu styku mezi spotřebiteli a podnikateli dochází nesčetněkrát denně. Není proto divu, že je mezi nimi také mnoho sporů. Některé se podaří urovnat domluvou, u jiných se však oboustranně přijatelného řešení dospět nepodaří. Jelikož se drtivá většina těchto sporů týká nízkých částek, soudní řešení sporů se kvůli soudním poplatkům a nákladům na advokátní služby často nevyplatí. Existuje však alternativní způsob řešení těchto sporů, kterého mohou spotřebitelé využít, jelikož je levnější a rychlejší.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy