Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V noci budou jen 4 stupně. Předpověď počasí na čtvrtek 11. července

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu od západu zeslábne. Přes západní Evropu bude postupovat k východu okludující frontální systém, který začne ovlivňovat počasí v Čechách, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Polojasno, na severovýchodě oblačno, ojediněle přeháňky. V západních Čechách k ránu od západu přibývání oblačnosti. Nejnižší teploty 11 až 7 °C, při malé oblačnosti až 4 °C. Slabý severozápadní nebo proměnlivý vítr do 3 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav Počasí přes den (07-24): Polojasno až oblačno, v západní polovině Čech až zataženo. Ojediněle přeháňky, později večer na západě Čech přeháňky místy. Nejvyšší teploty 20 až 24 °C, v 1000 m na horách kolem 14 °C. Slabý, během dne mírný severozápadní až západní vítr 2 až 5 m/s. Tlaková tendence: slabý pokles, večer setrvalý stav

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

18. dubna 2024 12:55

Koupil jsem si prodlouženou záruku, nebo je to pojištění?

Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména na spotřební elektroniku, která bývá na poruchy náchylná. Někteří z nich však mohou být posléze nepříjemně překvapeni, když jim s reklamací nevyhoví, buď kvůli podmínkám smluvní záruky, nebo protože se vlastně vůbec nejedná o záruku, ale o pojištění. Na co by si měl spotřebitel pozor, než si za takovou nadstandardní službu připlatí?

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy