Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V noci bude pořádná zima. Předpověď počasí na středu 10. července

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Po přední straně nevýrazného výběžku vyššího tlaku vzduchu nad západní Evropou k nám bude příliv chladného vzduchu od severozápadu slábnout, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Převážně polojasno, místy přechodně až oblačno a na severu a severovýchodě ojediněle přeháňky. Nejnižší teploty 11 až 7 °C, při zmenšené oblačnosti a slabém větru až 5 °C. Mírný severozápadní vítr 2 až 5 m/s. Tlaková tendence: slabý vzestup nebo setrvalý stav Počasí přes den (07-24): Polojasno až oblačno, na severovýchodě místy, jinde jen ojediněle přeháňky. Nejvyšší teploty 19 až 23 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav, přes den slabý až mírný pokles

Témata:  počasí ženy

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy