Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kdy se oteplí? Předpověď počasí na noc a čtvrtek 16. května

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Přes naše území bude postupovat k západu okluzní fronta, za kterou k nám pronikne o něco teplejší vzduch, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Zataženo, na většině území déšť, k ránu na východě ubývání srážek. K ránu ojediněle mlhy. Nejnižší teploty 8 až 4 °C. Mírný severozápadní až západní vítr 3 až 7 m/s bude během noci dále slábnout. Tlaková tendence: slabý až mírný pokles Počasí přes den (07-24): Převážně zataženo, zpočátku na většině území občasný déšť nebo přeháňky. Během dne od východu ubývání srážek a ve východní polovině území i oblačnosti. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty v západní polovině území 9 až 13 °C, ve východní polovině území 13 až 17 °C, v 1000 m na horách kolem 6 °C, v Jeseníkách a v Beskydech kolem 10 °C. Mírný severozápadní až západní vítr 2 až 5 m/s. Tlaková tendence: slabý až mírný pokles, později setrvalý stav

Témata:  počasí déšť

Související

Aktuálně se děje

15. října 2024 18:09

České školství se mění: Od roku 2025 se zavádí nový obor všeobecné lyceum

Česká vláda oznámila vznik nového středoškolského oboru nazvaného všeobecné lyceum, který bude spuštěn od příštího roku. Tento krok je součástí snahy modernizovat český vzdělávací systém a přizpůsobit ho potřebám společnosti ve 21. století. Novinku v úterý představil premiér Petr Fiala společně s ministrem školství Mikulášem Bekem.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy