Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na Silvestra

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Ve studeném vzduchu k nám bude zasahovat výběžek tlakové výše nad západní Evropou. Během dne začne počasí v Čechách ovlivňovat teplá fronta, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno, místy přeháňky, nad 500 m, na severozápadě nad 700 m sněhové. Na horách zpočátku trvalejší sněžení. Nejnižší teploty 4 až 0 °C. Čerstvý severozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách na severu a severozápadě kolem 20 m/s. Během noci bude vítr zvolna slábnout. Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): V Čechách zataženo až oblačno, místy slabý déšť, nad 700 m sněžení. Na Moravě a ve Slezsku většinou oblačno, ojediněle přeháňky, nad 500 m sněhové. Nejvyšší teploty 2 až 6 °C, v 1000 m na horách kolem +2 °C, v Jeseníkách a Beskydech kolem -2 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s bude odpoledne slábnout. V západní polovině Čech slabý západní vítr 1 až 4 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí Silvestr déšť

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 17:29

Bezpečnostní problémy společnosti Boeing přetrvávají. Akcie od začátku roku ztratily třetinu své hodnoty

Společnost Boeing (BA), největší světový výrobce letecké techniky, je opět pod drobnohledem veřejnosti kvůli nedávnému incidentu, kdy se za letu oddělil kryt motoru, což vedlo k nouzovému přistání. Tento incident se přidává k řadě bezpečnostních problémů, kterým společnost čelí, včetně lednového incidentu s oddělením dveří, k němuž došlo jen několik dní před vypršením dohody s ministerstvem spravedlnosti. Pokud úřady zjistí porušení dohody, může Boeing čelit znovuotevření smrtelných případů z let 2018 a 2019.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy