IKEA stahuje z prodeje rozkládací jídelní stůl GLIVARP

IKEA žádá všechny zákazníky, kteří si zakoupili bílý rozkládací stůl GLIVARP, aby výrobek přestali používat a vrátili ho do obchodního domu IKEA.

IKEA
reklama

IKEA obdržela od zákazníků oznámení, že se přídavná deska u rozkládacího jídelního stolu GLIVARP může uvolnit z vodicích lišt a spadnout, proto se rozhodla výrobek preventivně stáhnout z prodeje.

IKEA vyzývá všechny zákazníky, kteří mají bílý jídelní stůl GLIVARP, aby výrobek vrátili do jakéhokoliv obchodního domu IKEA. Jako náhrada jim budou vráceny peníze v plné výši, nebo si místo něj mohou vybrat jiný podobný výrobek. Výrobek je možné vrátit i bez účtenky.

IKEA bere bezpečnost svých výrobků velmi vážně. Všechny výrobky testujeme a jsou v souladu s platnými normami a legislativou. Navzdory této skutečnosti jsme obdrželi oznámení, že přídavná deska u stolu GLIVARP padá.

„Hrozí nebezpečí, že se přídavná deska uvolní z vodicích lišt, což může vést k pádu desky,“ říká Cindy Andersen, obchodní manažerka oddělení kuchyní a jídelen v IKEA of Sweden. Pokračuje: „Bezpečnost zákazníků je pro IKEA prioritou, a proto jsme se rozhodli preventivně stáhnout výrobek z prodeje.“

Pro více informací se mohou zákazníci obrátit na oddělení Výměny a vracení zboží nebo na kontaktní centrum IKEA na telefonním čísle 234 567 890.

Témata: ikea | MoneyMAG.cz

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky