Chcete 22 tisíc? Škromach radí jak na to

Praha - Senátor ČSSD Zdeněk Škromach radí svým přátelům, jak vydělat tisíce. Stačilo mu k tomu zhlédnout sázkařský web Fortuna.

660
reklama

Zdeněk Škromach je tento rok v klidu. Mandát mu končí až v roce 2016. Chce ale podpořit své kolegy, kteří do Senátu tento rok kandidují a dostali se do druhého kola. Vedle krátkých výzev svým přátelům na Facebooku, aby volili kandidáty ČSSD, poradil, jak vydělat 22 tisíc korun.

Stačí k tomu málo. Vsadit tisíc korun na kandidáta Vsetína Jindřicha Šnejdrlu. Jeho kurz je 1:22. „Sázkaři věří levici. Největší šanci máte na Vsetínsku. Vsaďte si na Šnejdrlu, místopředsedu Agrární komory, a jděte ho volit. Když se Vám to povede, ještě vyděláte, za každých vsazených 1000 Kč to bude 22000 Kč. To už stojí za to. A s Čunkem bude konec. Berme to tržně," napsal na sociální síti Škromach.

Šnejdrla totiž kandiduje proti lidovci Jiřímu Čunkovi. Ten již v prvním kole atakoval hranici padesát procent. Utekla mu jen o pár procent. Teď o něm Fortuna nepochybuje jako o favoritovi. Jeho kurz je 1,01, což de facto vylučuje zisk ze sázky na jeho osobu.

Témata: politici

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky