Plaťte kartou, dostanete odměnu! Visa láká k návštěvě evropských velkoměst

Barcelona, Berlín, Londýn, Milán a Paříž – pětice měst, kde se v létě vyplatí platit kartou Visa. Prázdninová kampaň Metropolitní výhody Visa nabídne jejich uživatelům řadu zajímavých bonusů.

Ilustrační fotografie
reklama

Slevy při nakupování, městském cestování, v restauracích, při kulturních akcích a v zábavních podnicích – na to vše se o letošních letních prázdninách mohou těšit návštěvníci pětice zmíněných evropských velkoměst, pokud v partnerských podnicích kampaně zaplatí platební kartou Visa. Akce Metropolitní výhody Visa začíná 1. července a končí 31. srpna 2015.

Platby kartou v zahraničí na vzestupu

Z meziročního srovnání statistik asociace Visa vyplývá, že placení kartou v zahraničí výrazně nabývá na oblibě. „Počet mezinárodních transakcí v porovnání s předchozím rokem vzrostl o 5 až30 procent. Nárůsty se liší závislosti na bance, jejích produktech či typu klienta. Jednoduché, pohodlné a bezpečné placení si jednoznačně získávástále více příznivců,“konstatuje Marcel Gajdoš, regionální manažer asociace Visa Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Dvouměsíční kampaň Metropolitní výhody Visa, do níž se v pěti evropských městech zapojí celkem 125 obchodníků, je první svého druhu. „Rádi bychom spotřebitelům touto cestou připomněli, že platit kartou v zahraničí je stejně jednoduché a pohodlné jako doma. A že to může být i velmi výhodné,“ uvádí Marcel Gajdoš.

Vice informací a přehled výhod najdete ZDE.

Témata: platební karty

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky