Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 1. května

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Nad střední Evropou se bude vlnit frontální rozhraní, oddělující studený vzduch na západě od teplého na východě Evropy, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Jasno až polojasno, v Čechách až oblačno a na západě místy déšť. Zpočátku na východě ojediněle doznívání přeháněk. Nejnižší teploty 13 až 9 °C, na západě až 7 °C. Slabý severozápadní až západní vítr 1 až 4 m/s. Na východě území vítr jižní.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Počasí přes den (07-24):Oblačno až polojasno, na východě zpočátku jasno. Ojediněle přeháňky. Na západě Čech zpočátku zataženo a ojediněle déšť. Nejvyšší teploty 18 až 22 °C, na východě až 25 °C. Slabý severozápadní vítr 1 až 4 m/s, na východě území mírný jihozápadní vítr 2 až 6 m/s. Postupně se vítr bude měnit na severní až severovýchodní.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Témata:  počasí 1. května

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy