Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

IKEA stahuje z prodeje cukrovinky. Výrobky je možné vrátit

IKEA
IKEA
Foto: INT

IKEA preventivně stahuje z prodeje výrobek GODIS PÅSKKYCKLING, marshmallow o váze 100 g. Jedná se preventivní opatření, protože byl u výrobce zjištěn výskyt myší. V České republice byl výrobek v prodeji pouze v obchodním domě IKEA Černý Most a prodalo se ho 11 kusů.

Bezpečnost výrobků je pro IKEA vždy na prvním místě, proto chceme zákazníky upozornit, že z prodeje stahujeme cukrovinky GODIS PÅSKKYCKLING s minimální trvanlivostí od 23. října 2018 do 26. ledna 2019. Datum minimální trvanlivosti je vyznačeno za zadní straně sáčku.

Zjistili jsme, že v prostorách, kde se vyrábí produkt GODIS PÅSKKYCKLING, byla zjištěna přítomnost hlodavců a cukrovinky s nimi mohly přijít do kontaktu. IKEA žádá zákazníky, aby výrobky, které mají datum minimální trvanlivosti mezi 23. říjnem 2018 a 26. lednem 2019, přinesli zpět do IKEA. Peníze jim budou v plné výši vráceny zpět. Výrobek je možné vrátit i bez účtenky. Děkujeme za spolupráci.

Bezpečnost potravin a jejich kvalita je pro nás v IKEA na prvním místě. Chceme našim zásadám dostát, a proto tyto výrobky stahujeme z prodeje. Velmi se omlouváme za nepříjemnosti, které tím mohly zákazníkům vzniknout.

Více informací mohou zákazníci získat v Kontaktním centru IKEA na čísle 234 567 890.

Témata:  IKEA

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 17:29

Bezpečnostní problémy společnosti Boeing přetrvávají. Akcie od začátku roku ztratily třetinu své hodnoty

Společnost Boeing (BA), největší světový výrobce letecké techniky, je opět pod drobnohledem veřejnosti kvůli nedávnému incidentu, kdy se za letu oddělil kryt motoru, což vedlo k nouzovému přistání. Tento incident se přidává k řadě bezpečnostních problémů, kterým společnost čelí, včetně lednového incidentu s oddělením dveří, k němuž došlo jen několik dní před vypršením dohody s ministerstvem spravedlnosti. Pokud úřady zjistí porušení dohody, může Boeing čelit znovuotevření smrtelných případů z let 2018 a 2019.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy