Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Drtinová s Veselovským to rozjeli. Už je jasno +VIDEO

Daniela Drtinová
Daniela Drtinová
Foto: Česká televize

Připravovaný pořad někdejších moderátorů České televize Daniely Drtinové a Martina Veselovského podle dostupných indicií ponese název DV TV, složený z počátečních písmen obou moderátorů. Svědčí o tom upoutávka, kterou dnes studio zveřejnilo, i zaregistrovaná doména dvtv.cz.

Tým lidí, který odešel před několika týdny z pořadu České televize Události, komentáře, dotahuje svůj nový projekt do finále. Pracovat by měli pod hlavičkou vydavatelství Economia, které patří známému miliardáři  Zdeňku Bakalovi.

Jako samostatná firma budou internetovou formou publikovat videorozhovory a debaty, Economia má následně zajišťovat reklamu a propagaci celého pořadu.

Sami autoři Lidovým novinám nedávno potvrdili, že jejich cílem je zejména produkce obsahu, ke kterému se diváci dostanou s obtížemi.

Během posledních týdnů vycházela na internetu krátká videa, která odhalovala pozadí a zákoutí celého projektu. Dnes studio uveřejnilo upoutávku na celý projekt a odhalilo tak zřejmě i jeho název.

 

Témata:  Daniela Drtinová DV TV Martin Veselovský

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 12:15

Firmy mladé potřebují, to je dobrá zpráva pro čerstvé absolventy. Kolik si mohou vydělat?

Letošní rok je šance na zotavování ekonomiky, prorokují zaměstnavatelé. Je to mimochodem i dobrá zpráva pro letošní absolventy, protože jejich příchodu na pracovní trh by to mohlo pomoci. Většina firem totiž mladé zaměstnance potřebuje, zejména ty IT zdatné. 

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy