mBank chystá velkou víkendovou odstávku

Ve dnech 17. - 19. října bude mBank sjednocovat transakční systém, na základě kterého bude všech zhruba 5 milionů klientů moci používat jednotný systém. O víkendu tak nebude možné provádět platby, ale karetní operace budou většinu času k dispozici.

Platební karta mBank
reklama

"Od 00:00 dne 17. října (půlnoc z pátku 16. 10. na 17. 10.) do 06:00 v pondělí 19. října proto bohužel nebudou plně dostupné všechny služby mBank. Během uvedené doby nebudou fungovat transakční služby ani prostřednictvím internetového bankovnictví, ani prostřednictvím mobilní aplikace. Také SMS notifikace nebudou k dispozici. Nebude tedy možné provádět převody, ani platby," upozorňuje banka s tím, že zákaznická mLinka bude o víkendu k dispozici pouze v informačním režimu. 

"S maximálním nasazením jsme se snažili o to, aby tato integrace měla co nejmenší vliv na používání platebních karet mBank. Téměř po celý víkend tak budete moci platit kartou a také vybírat z bankomatů. Během přestávky bude autorizace karetních plateb vypnuta na krátkou dobu v sobotu od 05:00 do 8:30 a v neděli od 01:00 do 04:00," píše na svém webu banka.

Shrnutí toho, které služby budou ve dnech 17. - 19.10. k dispozici a které ne:

- Placení kartami a výběry z bankomatů - k dispozici (s výjimkou soboty 05:00 - 08:30 a neděle 01:00 - 04:00)
- mLinka – k dispozici v režimu poskytování informací o produktech a službách
- Obchodní místa – k dispozici v režimu poskytování informací o produktech a službách
- Transakční služby – nedostupné
- Mobilní aplikace – nedostupná
- SMS notifikace plateb – nedostupné

Témata: mBank

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky