Řepka jde do basy. Soud mu změnil dvě podmínky na devět měsíců natvrdo!

Soud dnes přeměnil bývalému fotbalovému reprezentantovi Tomáši Řepkovi původní podmíněný trest za dvojí řízení v opilosti na devět měsíců vězení. Uvedl to server iDNES.cz s tím, že Řepka se ve zkušební době podmínky neosvědčil, protože jednak neplatil alimenty, jednak poškodil bývalou manželku podáním smyšlených erotických inzerátů. Dnešní rozhodnutí není pravomocné, fotbalista proti němu podal stížnost.

Tomáš Řepka
reklama

Řepka dostal na sklonku roku 2015 tříměsíční podmínku a zákaz řízení na 18 měsíců, protože sedl za volant opilý. Zákaz řízení ale nedodržel a usedl do auta znovu, a to opět pod vlivem alkoholu. Za maření výkonu úředního rozhodnutí pak dostal půlroční podmíněný trest s dvouletou zkušební dobou, roční zákaz řízení a peněžitý trest 90.000 korun.

Tříměsíční a šestiměsíční podmínka se nyní Řepkovy sečetly a Okresní soud Praha-západ je přeměnil na nepodmíněné odnětí svobody.

Řepka navíc dostal před dvěma týdny souhrnný trest 15 měsíců vězení za zpronevěru auta a zmíněné smyšlené inzeráty. Ani tento verdikt zatím není pravomocný. Bývalý obránce Ostravy, Sparty, West Hamu a Fiorentiny čelí v současné době ještě dvěma dalším stíháním za neplacení výživného. První případ začal minulý týden projednávat brněnský městský soud, druhou obžalobu bude od 12. března řešit Obvodní soud pro Prahu 6.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky