Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Opoziční audit TOP 09: Hyperaktivní ministr a hladový rok

Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg
Foto: TOP 09

Po prvním roce vlády ČSSD, ANO 2011 a KDU-ČSL provedla TOP 09 jako nejsilnější opoziční strana podrobný audit práce jednotlivých resortů. Na zpracování Auditu TOP 09 se podílela řada nestranických odborníků a občanských iniciativ.

Výsledky auditu bude TOP 09 zveřejňovat vždy po týdnu a v následujících etapách:

Audit ministrů školství, mládeže a tělovýchovy, kultury, spravedlnosti a vicepremiéra pro vědu a výzkum Audit ministrů pro místní rozvoj, dopravy, průmyslu a obchodu, životního prostředí a zemědělství. Audit ministrů zdravotnictví, práce a sociálních věcí a financí. Audit ministrů vnitra, obrany, zahraničí a vlády jako celku.

Jako první TOP 09 zveřejnila výsledky auditu resortu školství, kultury a spravedlnosti. „Tato země stojí na silných kulturních a občanských základech. Její budoucnost vidíme především v podpoře školství, vědy, kultury a ve spravedlnosti pro každého občana. Proto zveřejnění našeho auditu zahajujeme právě v těchto oblastech," řekl k tomu předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

Audit prezentovali odborní mluvčí TOP 09 pro jednotlivé resorty a šéfové expertních skupin – Anna Putnová (školství, věda), Nina Nováková a Václav Novotný (kultura), Tomáš Bouzek (spravedlnost).

Na výsledky auditu se můžete podívat zde.

Témata:  Karel Schwarzenberg TOP 09

Aktuálně se děje

3. května 2024 9:25

2. května 2024 17:23

Apple má problém u iPhonů s budíkem

Apple uvedl, že intenzivně pracuje na opravě problému, který způsobil, že některé alarmy na iPhonu nevysílaly zvuk, což způsobilo, že někteří uživatelé nechtěně zaspali. Pro mnoho lidí slouží jejich telefon jako nezbytný budík a ti, kteří díky této chybě něco zmeškali, se obrátili na sociální média, aby své frustrace sdíleli.

Zdroj: Radovan Majer

Další zprávy