Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Paroubek udeřil: Nečas s Kalouskem dělají z lidí žebráky a chudáky

Paroubek udeřil: Nečas s Kalouskem dělají z lidí žebráky a chudáky

Foto: Vlada.cz

Jiří Paroubek zase udeřil. Vláda a část opozice prý dělá z nezaměstnaných žebráky, ze zaměstnaných chudáky a z drobných živnostníků parazity. Proč si to myslí?

Paroubek tvrdí, že diskuze o možném zvýšení minimální mzdy, je o ničem. Vláda se prý měla již dávno zabývat politikou zaměstnanosti., což dosud neudělala.

Podle předsedy NS-LEV21 vůbec nebylo nutné, aby ČR mělo nejvyšší nezaměstnanost od krize v třicátých letech minulého století. "Pokud by v těžkých ekonomických časech vláda opustila svou dosud zcela neúčinnou neoliberální cestu, bylo možné kombinací nejprve rychle účinných a posléze dlouhodobě účinných receptů pozvednout ekonomiku státu a posléze ji stabilizovat," míní.

Vláda podle něj jde cestou eutanázie pro všechny nemocné resorty a léčí až ty, které přežijí.

Témata:  vláda

Aktuálně se děje

8. května 2024 10:52

7. května 2024 10:40

7. května 2024 9:51

7. května 2024 9:44

6. května 2024 11:09

Bitcoin v květnu rychle stoupá, o více než 15 procent

KOMENTÁŘ Lukáše Kovandy: Bitcoin, nejstarší a nejrozšířenější kryptoměna světa, v posledních dnech mohutně roste. Stoupají i další kryptoměny a obecně riziková aktiva, neboť investoři přehodnocují svá očekávání ohledně měnové politiky americké centrální banky. 

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy

Ilustrační fotografie

ČOI vloni zajistila 18 508 kusů padělků za více než 36 milionů korun

Česká obchodní inspekce se v průběhu loňského roku zaměřila na kontroly dodržování zákazu nabídky, prodeje a skladování výrobků porušujících některá práva duševního vlastnictví. Provedla 803 kontrol a porušení zákazu nabízení, prodeje a skladování výrobků porušujících některá práva duševního vlastnictví zjistila při 360 kontrolách (44,8 %).