Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Islámské války se šíří k nám, Evropa je slabošská a nezvládne to, varuje Okamura

Tomio Okamura
Tomio Okamura
Foto: Mikuláš Křepelka, EuroZprávy.cz

Předseda hnutí SPD Tomio Okamura na Facebooku opět představil svoje černé vize spojené s přijímáním uprchlíků. Varuje, že Evropa se svým slabošským přístupem nemá kapacity na to, aby udržela migranty v mezích evropských zákonů. Varuje také před přenesením válek do Evropy.

Okamura varuje, že migranti sebou přináší hned několik druhů rizika. „Probíhá import islámských válek do Evropy. Vedle všech kulturních a civilizačních rizik, která islamizace Evropy přináší pro původní občany národních států – slovo Euroobčan je výmysl chorého mozku, snad někde v Bruselu - je zde vysoké bezpečnostní riziko, plynoucí z válek na středním východě, které si migranti přinášejí sebou. Kmenové a nábožensky motivované války z domoviny, nemluvě o těch drogových a krevní mstě, si migranti přinášejí sebou na nové bojiště," domnívá se politik. Dodává, že Evropa je slabošská a nedokáže běžence kočírovat v rámci evropského práva.

Témata:  Tomio Okamura uprchlíci Islámský stát

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 10:21

Předpověď počasí na noc a pátek 26. dubna

Počasí u nás bude ovlivňovat svým okrajem tlaková níže nad severozápadní Evropou. Kolem ní k nám začne proudit teplejší vzduch od jihu, informuje ČHMÚ.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy