Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 28. prosince

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Přes Pobaltí bude postupovat brázda nižšího tlaku vzduchu a s ní pojená studená fronta přejde přes naše území k jihu, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až zataženo, místy přechodně až polojasno. Ojediněle, k ránu na severovýchodě a východě místy déšť. Nejnižší teploty +3 až -1 °C. Mírný západní vítr 2 až 5 m/s Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré, místy mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Oblačno až zataženo, zpočátku místy polojasno. Na severu a severovýchodě místy, jinde ojediněle déšť, v polohách nad 700 m postupně déšť se sněhem nebo sněžení. Nejvyšší teploty 3 až 7 °C, v 1000 m na horách kolem -1, na Šumavě +3 °C. Mírný západní vítr 2 až 6 m/s se bude měnit na severozápadní. Tlaková tendence: setrvalý stav, postupně slabý až mírný vzestup Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

29. dubna 2024 8:12

Evropské banky zaplatily Kremlu na daních 800 milionů euro

Sedm největších evropských bank podle domácích aktiv loni zaplatilo Kremlu na daních více než 800 miliard euro, což je čtyřikrát více než předválečná úroveň, a to navzdory slibu, že po rozsáhlé invazi na Ukrajinu minimalizují svou přítomnost v Rusku.

Zdroj: Radovan Majer

Další zprávy